Objekat Nevesinjska 3-5

Komfor stanovanja

Uvek moderna,lepa i večna, kamena fasada u prijatnim i elegantnim bojama bež i svetlo braon, sa terasama u kombinaciji kovano gvožđe-staklo, deluju impresivno, moderno, elegantno. Odabirom ovih tradicionalnih i kvalitetnih materijala želeli smo da sagradimo objekat koji će najbolje odoleti zubu vremena- kamen, kovano gvožđe i staklo vremenom ne menjaju ni oblik ni boju…

Od prolaska autom kroz mirnu, široku ulicu ulepšanu drvoredima, do ulaska u prostranu garažu u koju se ulazi dvosmeranom rampom širine 5,5m, stiče se osećaj otvorenog prostora i širine, kojim malo koja ulica na Vračaru može da se pohvali.

Dva nivoa garaže obezbeđuju dovoljan broj parking mesta (bez klackalica i platformi ). U današnjem vremenu brzog života i poslovanja, podzemna garaža bez auto lifta ogromna je prednost u svakom pogledu- od aspekta bezbednosti, brze i lake evakuacije pešice u slučaju opasnosti, do lakoće ulaska i izlaska iz garaže vašim autom pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Ulaz u zgradu, estetski i tehnički razrađen do detalja, sa portirnicom i osobljem na raspolaganju 24/7 uz savremeni video nadzor i pristup personalizovanom karticom, pruža jedinstven osećaj elegancije, luksuza i bezbednosti na prvom mestu.

Električni lift poslednje generacije i tehnologije, prostran, za 10 osoba, opremljen je LED rasvetom i automatskim sistemima isključenje radi uštede električne energije.

Da smo na našem projektu posvetili pažnja svakom detalju u cilju postizanja maksimalnog konfora i boljeg života, govori i činjenica da su rampa na ulazu u garažu, pešački ulaz kao i terase stanova opremljeni podnim grejanjem i senzorima vlage, tako da se od snega i leda ’’čiste sami’’ (otapanjem ). Bez obzira da li ste tu ili ne, one će uvek biti suve i čiste

Kontakt